+387 (37) 963 963 info@netfix.ba

Projektovanje i implementacija
mrežno-računarskih sistema

Izrada cjelokupnog projekta na temelju vaših zahtjeva i potreba, bilo da se radi o novoj infrastrukturi ili nadogradnji postojeće računarske mreže te izgradnja nove i implementacija mrežnih rješenja, od strukturnog kabliranja do konfiguriranja opreme, testiranja i puštanja u rad cjelovitog rješenja.

Posebno izdvajamo profesionalna rješenja za distribuciju Wi-Fi signala u Vašim objektima iz branše ugostiteljstva i industrije koja podržavaju rad sa velikim brojem spojenih klijenata i velikom propusnosti sistema.

Projektovanje i implementacija mrežno-računarskih sistema
videonadzor

Projektovanje i implementacija video nadzornog sistema

Osim sprječavanja provala i krađa, sistem za video nadzor može Vam olakšati poslovanje, spriječiti potencijalne gubitke te u konačnici uštediti novac. Preko mobilne aplikacije, u bilo koje vrijeme, sa bilo kojeg dijela svijeta moguće je spojiti se na sistem video nadzora te  pregledati monitorisane zone.

U našoj ponudi možete naći uređaje vrhunskih brendova SONY , SAMSUNG i DAHUA koji će Vam omogućiti najkvalitetniji i najpouzdaniji rad sistema. Sistem video nadzora ćemo optimizirati i prilagoditi Vašim potrebama po najpovoljnijim cijenama.